23-01-15

Franse hangoor Anastacia bevallen .

Vandaag naar de Champion Show geweest . Prachtige tentoonstelling en veel mooie dieren gezien . Maar de leukste verassing was als ik thuiskwam en Anastacia bezig was met een nestje te maken .
Daar ging ik dus nu vlug nog even naar kijken .....een mooi nestje van Anastacia en Leon . Hopelijk gaat de vrieskou nu geen stokken in de wielen steken .

Franse hangoor Franse hangoor Franse hangoor Franse hangoor

 

 

22:29 Gepost door Nancytje in Franse hangoor | Permalink | Commentaren (1) | Tags: franse hangoor |  Facebook |

Commentaren

Beste Nancy,

Ik woon nog niet zo heel lang samen met mijn vriend, en heb vroeger altijd huisdieren gehad. Ik mis dit dan ook enorm. Thuis hadden we een hond en 3 poezen, maar mijn vriend is allergisch aan poezen. We werken beiden, en wonen in een appartement, dus gaan ook nog geen hond kopen. Vandaar mijn interesse in een konijntje. Door allerlei dingen op te zoeken en te lezen ben ik verliefd geworden op de Franse hangoor!
Nu wil ik wel zeker zijn dat wij zo'n dier een goede thuis kunnen bieden. Aangezien ik nog nooit een konijn gehad heb weet ik ook niet echt waaraan ik me kan verwachten..
Kan jij me misschien wat meer vertellen over wat het halen van een Franse hangoor in huis precies betekent?
Zijn deze dieren zindelijk? Knagen ze/maken ze veel vuil? Moet je ze opvoeden?
Ik wil echt geen overhaaste beslissing nemen, maar ben momenteel helemaal verliefd en zou eigenlijk doodgraag zo'n dier hebben!

Alvast heel erg bedankt voor je tijd!

Groetjes, Nele

Gepost door: Nele Tielemans | 06-02-15

De commentaren zijn gesloten.